Interiørkonsulent Annette

Trenger du hjelp eller tips til innredning?

Fornyelse skaper liv og velvære i hverdagen! Vi snakker feel-good, og vår oppgave er å hjelpe deg dit – og det er vi gode på. Vårt sortiment inneholder gode gamle klassikere og de tidløse designmøblene.

Bor du i Tønsberg og omegn? Da tilbyr vi veiledning ved salg av solskjermingsprodukter og forslag til møblering og belysningsløsninger ved hjemmebesøk. Kanskje du ønsker hjelp med en totalløsning for ett eller flere rom? Eller hvordan du kan kombinere nytt og gammelt? Skal du flytte fra stort til noe mindre? Dette er problemløsninger vi er godt kjent med.

20 års erfaring

Med 20 års erfaring har vi i IN-teriørbutikken høy kompetanse til å hjelpe deg. Vi har stor oversikt over kolleksjonene og hvilke produkter som finnes på markedet. Når vi er ute på hjemmebesøk er det enklere for oss å se hva som er den beste løsningen for deg, enten det gjelder solskjerming, møblering eller belysning.

I tillegg til å gjøre det effektivt og mer lettvint for deg, er dine øvrige fordeler at det kan bli mer estetisk, helhetlig og kanskje også mer økonomisk gunstig.

Ved oppmåling av solskjerming gjør vi målene for deg slik at skjermingen blir skreddersydd, på millimeteren. Her gjør vi avtaler som passer for oss begge.

Ta kontakt for å høre mer om hvordan vi kan hjelpe deg!

Ta kontakt

Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt med deg.
Eller ring oss på 33 33 06 40